Juli 2017 månedsregnskap – overskuddet tok fellesferie

Å være oddsjournalist er et herlig liv så lenge man har en arbeidsgiver som forstår at det er en fulltidsjobb (én og en halv fulltidsjobb hvis man legger sjela i det) å være en lønnsom oddstipper som i tillegg skal selve analysearbeidet skal skrive, publisere og markedsføre 5-20 oddsanalyser hver dag, sju dager i uka, 52 uker i året.

Uansett er juli måned en tid for noen av disse til å ta ut litt ferie, og vikarene stepper inn. Disse er også dyktige, men juli måned er det soleklare førstevalget for min del om jeg skulle valgt ut én måned å ta helt oddsferie i. Det håper jeg da også mange gjorde, da dette totalt sett var en meget sørgelig måned for panelet med nær 30 enheter i underskudd.

Dagbladet klarte seg best med 5,54 enheter i overskudd, avisens beste månedsresultat siden målingene startet i midten av februar. Dagbladets vikar hanket inn 7,65 enheter 12. juli, og det bidro til å gi et samlet juli-overskudd tross at det gikk trått resten av vikarperioden.

VG spiller nøkternt, er stabile og har gått med et samlet overskudd. Et par nye enheter spilt inn i feriemåneden.

Med de andre fire gikk det galt, både Avisenes Nyhetsbyrå/BA og Nettavisen leverte en tilbakebetalingsprosent på svært magre 77%, TV2 leverte 84% og Tips Fotball leverte 93%. Se også totalregnskapet med regnskap på over 1.400 oddsspill så langt.

Her følger en “executive summary” av juli måned:

  • Dagbladet = 39 spill, + 5,54 enheter, 114% tilbakebetaling
  • VG = 34 spill, + 2,15 enheter, 106% tilbakebetaling
  • TV2 = 35 spill, – 5,69 enheter, 84% tilbakebetaling
  • ANB/BA = 45 spill, – 10,56 enheter, 77% tilbakebetaling
  • Nettavisen = 75 spill, – 17,54 enheter, 77% tilbakebetaling
  • Tips = 46 spill, – 3,07 enheter, 93% tilbakebetaling

Om du sitter på mobil, scroll mot høyre for å se alle oppføringene i regnskapet under.

 

Del godene!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageDigg this

Leave a Reply