August 2017 månedsregnskap – tøffe tak for oddsekspertene

Juli måned endte med en samlet tilbakebetaling på 89%, og det var liten bedring å spore i august med en tilbakebetaling på 90% på hele 341 oddsforslag. Disse månedene har naturligvis preget totalregnskapet og vi er nede i en samlet tilbakebetalingsprosent på 97%. Fortsatt anstendig tatt i betraktning at vi leker med oddsen fra Norsk Tipping her, men hadde du fulgt alle forslagene siden starten av dette regnskapet i februar hadde du tapt nær 60 enheter (units for de som liker engelske begreper).

Vi merker oss at Nettavisen hadde en meget skral måned med 77% tilbakebetaling, langt unna det man kunne forventet om man satt en undulat til å velge oddsobjektene. Forøvrig den andre måneden med 77% tilbakebetaling på rad for ekspertene i det mediehuset, som i juni leverte fra seg 136% før ferien. Avisen kjører med en del høyoddsere og tar i så måte risk som kan gi større svingninger.

Dagbladet leverer sin tredje plussmåned på rad og har muligens hatt effekt av å utvide staben. Avisen leverer nå også langt flere tips enn de har gjort tidligere i 2017.

VG har bare overskudd i én av de siste fire månedene, en kontrast til at avisen startet i dette regnskapet med tre strake plussmåneder. Avisen har en forsiktig strategi med få objekter og er den eksperten som har gjort det best i totalregnskapet så langt med 105% tilbakebetaling fra 203 tips totalt.

TV2 hanket inn et lite overskudd. Jesper Mathisen synes å være sterkest på de norske matchene og bør i så måte kunne ha en god høst.

ANB/BA har gått i minus hver eneste måned så langt, men var nærmere suksess enn noensinne med august måned som ga et miniunderskudd på 0,3 enheter. Uhyre nært grønne tall.

Tips Fotball med sin tredje strake tapsmåned og sin svakeste hittil.

Se også totalregnskapet med regnskap på nærmere 1.900 oddsspill så langt.

Her følger en “executive summary” av august måned:

 • Dagbladet = 45 spill, + 1,47 enheter, 103% tilbakebetaling
 • VG = 31 spill, – 4,07 enheter, 87% tilbakebetaling
 • TV2 = 45 spill, + 0,28 enheter, 101% tilbakebetaling
 • ANB/BA = 72 spill, – 0,3 enheter, 100% tilbakebetaling
 • Nettavisen = 110 spill, – 25,47 enheter, 77% tilbakebetaling
 • Tips = 38 spill, – 5,06 enheter, 87% tilbakebetaling

Om du sitter på mobil, scroll mot høyre for å se alle oppføringene i regnskapet under.

 

Del godene!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageDigg this

2 thoughts on “August 2017 månedsregnskap – tøffe tak for oddsekspertene

 • October 13, 2017 at 4:49 pm
  Permalink

  Er denne nettsiden død?

 • October 16, 2017 at 8:35 am
  Permalink

  Nei. Bare veldig preget av at jeg egentlig ikke har tid til å drive på med dette. Men tipsene registreres hver dag og straks kommer oppdaterte regnskap.

Leave a Reply