Om Ballspill.com

Hei,

jeg heter Lars Dybwad. Jeg har vært interessert i tipping og spesielt oddstipping siden barne- og ungdomsårene. Dette resulterte i at jeg blant annet har arbeidet 5 1/2 år i Dagbladet som avisens “odds- og tippeekspert”. Nå jobber jeg i IT-bransjen som spesialist innen innholdsmarkedsføring og sosiale medier, men er naturligvis fortsatt svært interessert i oddstipping.

Med unntak av en periode på halvannet år, hvor mine tips ble “forsket” på av to forskere ved Institutt for Samfunnspsykologi ved Universitetet i Bergen, var det ingen som målte resultatene mine i Dagbladet (se forøvrig rapporten de to forskerne skrev her). Jeg gikk i pluss hvert år med daglige tips hos Norsk Tipping, men det har dere bare mitt ord på. Derfor tenkte jeg å daglig måle odds- og tippeekspertene i de største avisene, og se hva slags resultater de leverer.

Det er noen enkle regler for “målingen” (som kan endres når som helst):

  • Dette er et rent hobbyprosjekt for min del. Dermed kan tjenesten legges ned uten forvarsel og jeg tar intet ansvar for mulige feil.
  • Jeg henter inn tipsene fra avisene én gang per dag, når det passer. Publisering skjer ikke nødvendigvis hver dag.
  • Om avisen ikke markerer sin “daglige utvalgte”, eller på annen måte markerer spillforslaget sitt, leser jeg meg til de varmeste anbefalingene i teksten og bruker disse.
  • Jeg bruker oddsen fra Norsk Tipping da det er denne ekspertene forholder seg til. Om oddsen er kuttet eller endret bruker jeg oddsen beskrevet i avisteksten ved publisering. Har eksperten skrevet ned oddsen han spilte til, loggfører jeg altså denne selv om den senere skulle vært kuttet (eller økt, men det er mer sjelden).
  • Jeg oppdaterer totalregnskapet når jeg har anledning.
  • Dette er ingen regel, bare litt info: Tabellene er lettest å lese på desktop (og muligens pad), men skal funke helt greit på mobil også.

Lykke til med eventuelle oddsspill og spill alltid ansvarlig!

Jeg kan kontaktes på Twitter @larsdybwad eller på epost expertteddy@gmail.com. Ta gjerne også kontakt hvis det er noen temaer innen odds og tipping du ønsker en artikkel om på denne siden.

Leave a Reply